Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • homework , homework , homework !!
  • berharap
  • sunyi =(
  • sekali lagy =)
  • apa kan daya ?
  • tu ja aku nak cakap !
  • happy burfday !!! ^^,
  • sedeyh ! :'(
  • 4 tanda si dia tipu .
  • ketaq weyh !

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    merentas desa -,-

    heyy ~ assalamualaikum . wahh . daa lama takk uodate blog buruk neyh kann ? kesiann diaa . lama takk lawat dia . maklum lhaa . semenjak dok asmara asrama neyh daa lama and jarang online fesbuk bagai . okeyy ~ harini nakk mulaa update balekk .

    okeyy ~ harini nakk cerita pasal semalam . semalam ada merentas desa dan semalam jugakk baru balek rumah . ingat nakk online . tapi tetiba takk boleh . sebab apa ? sebab bil takk bayar lagi . oohh ~ sedeyh nyaa rasa hati neyh :'( okeyy ~ semalam buat pertama kali nya aku merentas desa di sekolah baru . penat derr . tapi awal -2 tuu je lhaa . sebab awal-2 tuu je yang pulun lari . daa sampai tengah daa start jalan dan joging je . penat weyh ! yang pelik and terkejut nya . cikgu cakap masa untuk merentas desa tuu 1 jam 15 minit . tapi masa kami start lari tuu rasa sekejap jaa . sampai kat garisan penamat . aku tengok jam . nohhh . 15 minit ja lari ? takk kann kodd ? lari 6 km tapi amek masa 15 minit jaa ? memang tipu lhaa kann ? hebat lhaa kalo boleh buat centuu , :)

    sampai jaa kat skolah . depa kata aspuri (budak pompuan) salah track . salah jalan weyh ! patot rasa cepat . hahha ! takk pa lhaa . nak buat cena . daa lari daa ponn . daa penat da . takk kan nak ulang balek kann ? haha ! tapi yang best nya . we all lari kat bendang yang ada sawah padi tuu . waa ! laen rasa weyh ! dulu lari kat tepi jalan . kat kilang-2 . so aku ada pengalaman baru di sekolah baru . okeyy . habes ja acara merentas desa . bagi hadiah semua . semua daa boleh balek kampung . k habes pasal merentas desa . sekian . mekasih . assalamualaikum :)