Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • bersalah :(
  • suka lhaa tuu ~ ^_^
  • stop !
  • orang daa benci :)
  • hanya kerana gurauan !
  • 10 SMS CINTA PANAS !! :))
  • terkejot lha setan !
  • sapa dia tuu ? o_O
  • mimpi :)
  • berubah (:

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    terharu aku :')

    heyyoo ~ assalamualaikum ! okeyy ~ ada lhaa beberapa hamba allah datang antaa chat end walling nan aku kat mukabukutigalima fesbukk tuu , depa cakap post aku yang tajuk " HANYA KERANA GURAUAN " tuu besz end sedihh . yaa kaa ? wahhh ~ terharu aku rasa bila ada orang cakap macam tuu , majoriti ada yangg sampai nanges baca post tuu , firstly aku nak cakap thanx lhaa sapa yangg sudi baca post tuu , post tuu sumpah memang panjang gila , aku terharu sebab hampa sudi luangkan masa nak baca post tuuu , apa apa ponn , sapa yangg nak tahuu besz ke takk , sedih sampai bole nanges , korang bole turun bawah lagy , post tuu still ada , hope korang enjoy lhaa baca post tuu , sapa sapa yangg da baca . thanx sangatsangat ! akusayanghampa , yang belom baca , tapi nak baca , bolee jaa , dipersila kan . :) sapa sapa yang belom baca dan takk mao baca ponn takk pa . aku takk mara . skali lagy , thanx sangatsangat sapa yang baca post tuu . :)) okeyy lhaa , daa takk tahuu nak tulis apa , kbaiii ~ assalamualaikum , akusayanghampasemua !