Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • BENCI
  • nak jugak ~
  • macam bagus !
  • selamat datang :D
  • demam ~ :(
  • baru punya :)

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    cukai ?

    ASSALAMUALAIKUM semua !! pe kabar suma ? sehat ken ? herm ! title kali neyh pasal CUKAI

    haiss . kat FESBUK suma tengah riuh rendah pasal cukai neyh . suma pakat update status pasal cukai . end dekat BLOG puwn sama . suma da update pasal cukai jugak .

    ramai yang BANGKANG . yea lha . sampai nak topup puwn kena bayar cukai . sapa nak ? suma ta mao . nak buad cukai cukai apa lagi . kan da banyak benda kena bayar cukai . tak kan nak topup puwn nak kena bayar cukai ?

    ingat kami suma neyh kaya ka ? ingat kami suma neyh ANAK RAJA yang KAYA RAYA tuh ? kalo itu kami ta pa lha jugak .

    tambah tambah kami neyh still budak skola . abehh lha duet kalo camtuh . nak topup kena bayar lebih . hish ! perabihh duet ja .

    herm ! salah satu sebab lepa kenakan cukai neyh mesti sebab nak bagy budak budak skola neyh ta pakai enset . mungkin dengan kenakan cukai untuk topup depa rasa budak budak skola mungkin tak kan pakai fon da . sebab nak topup kena bayar lebih .

    alaa ! tapi tak kan dengan cara tuh ? habis tuh kalo nak tanya pasal homework camna ? guna fesbuk ? yaa ! memang lha bole . tapi kalo depa tak dak fesbuk camna ? tetiba tenet ta bayar . tetiba kawan kita tak online beberapa hari . haa ~ camna ?

    mesti kita kena guna fon ken ? tak kan nak pi public fon ? satu keja plak . nak kena kuar uma . cari public lagy . kan da buang masa kat situ ?

    tengok ! betapa beharga nya telifon kat kita . walaupuwn kita hanya seorang budak skola . telifon memang penting .

    belom lagy bagy yang kapel . mesty nak kena msej . nak kena kol . tak kan nak online tetiap ary ? tak kan nak webcam setiap masa ? tak kan nak kuar sepanjang masa ? tak bole jugak ken ?

    alaa . tak payah lha nk cukai cukai segala bagai neyh . nak kena cukai pon  pi lha buad cukai pasal benda laen . jangan lha cukai topup ! semua owang bangkang . semua tak sokong , semua tak setuju . semua benci cukai topup segala bagai neyh .

    semak pala ja cukai pasal topup . macam bodo je . bub topup puwn kena cukai . tak payah lha cukai ckai neyh taw ! pliszzz ~ kami semua merayu kat pihak berkenaan . :)

    oke ? ta mao cukai cukai lagy taw . nanty update lagy . popaii suma . sayankkoranksuma . :)

    * sapa tengok blog neyh kena bayar cukai . weeewee ~ ^_^