Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

 • terharu aku :')
 • bersalah :(
 • suka lhaa tuu ~ ^_^
 • stop !
 • orang daa benci :)
 • hanya kerana gurauan !
 • 10 SMS CINTA PANAS !! :))
 • terkejot lha setan !
 • sapa dia tuu ? o_O
 • mimpi :)

 • Big Clap And Thanks To

  Template: Intan Aqilah
  Basecodes: Yaya
  Others:   


  saya tahu saya salah :(

  heyyooo ~ assalamualaikum . okeyy . daa masok blog neyh , baca lhaa post kali neyh . hope korang happy :) btw benda neyh takk jadikk kat aku tahuu , ;) mulakan membaca . mekasih ^^,

  " SAYA janji takk nakk tinggal kan awak , saya janji saya akan sayang awak selamanya . saya janji saya takk kan gadoh nan awak lagi . " tuu lhaa janji saya masa mula mula kita kapel kan ? awak baek nan saya . tapi saya buad awak macam tunggul ! :(

  saya curang nan awak , saya maki awak habis habisan , saya buad awak macam benda yang boleh dipakai buang . tiba tiba suatu hari awak dapat tahu yang saya ditimpa kemalangan , awak lhaa orang yang jaga saya kat hospital ! :) saya terharu awak . :')

  awak ada bila saya perlukan . tapi pakwe saya , masa saya tengah sakit dia curang nan saya . dia langsung takk peduli pasal saya ! :( saya baru sedar . kenapa saya bolee buad jahat nan orang yang baek macam awak ?? kenapa perlu saya maki orang yang macam awak ??

  saya pilih lelaki tengok rupa ja , tapi hati langsung saya takk pedulikan ! saya menyesal sebab pernah maki awak dulu . walaupun saya pernah maki awak dulu , awak tetap baekk nan saya . awak layan saya macam seorang bidadari :))

  lepas saya keluar dari hospital , pakwe saya merayu rayu mintakk maaf kat saya . saya pon terima dia balek , saya lupa kan awak !! " TOLONG jangan kaco hidup aku lagi ! aku takk nak orang miskin yang macam kau neyh ! kau takk layak untuk aku ! kau tahuu takk ? kau dengar ? aku ulang balek , KAU TAKK LAYAK UNTUK AKU !!! "

  ituu lhaa ayat yang saya bagi dekat awak setelah saya kembali semula dekat pakwe saya tuu . lepas beberapa hari saya nan si dia , saya baru sedar yang dia takk sayang saya macam mana awak sayang akan saya ! saya lari dari rumah , den tetiba saya kena langgar nan keta . badan saya saket ! saket yang teramat sangat ! awakkk !!! awakk kat mana ? awak , awak tolong lhaa saya !!

  maaf kan saya sebab daa selalu saket kan hati awak , saya nampak awak bacakan YAASIN untuk saya . awak menangis depan saya . awakk , awak nakk tahuu takk ? awak memang baekk , walaupun dulu saya selalu maki awak , awak tetap bersabar . awak menangis bila saya daa pergy , awak bacakan YAASIN untuk saya !

  YA ALLAH !! kenapa saya selalu buad orang yang mencintai saya saket hati ? awakk baekk , tapi saya selalu buad awak saket hati ken ? :( saya bodo ! saya memang bodo ! sebab saya daa buad awak saket hati . awakkk ~ saya mintakk maaf sesangat . saya tahu saya salah , saya menyesal . lastly , awak jaga diri okeyy . ada lagy perempuan yang lebih baekk dari saya yang awak harus cinta akan dia . saya selalu mendoakan kebahagiaan awak . maafkan saya awakk ! :'(