Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • At Last :)
  • sayang asrama ? -.-''
  • LAMA
  • hye hye bye bye
  • for you :)
  • lamaaaa sangat
  • dah lama :)
  • merentas desa -,-
  • homework , homework , homework !!
  • berharap

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    DONE ! YEAYYYY ! YIPPPYYYY

    Heyy ~ Assalamualaikum tawan tawannn :D okay . so far so kay right now . setelah penat lelah buat benda alah ni yang ala ala konon nyaaa ASSIGNMENT . haha ! teringin nak assignment lah konon . eeeiii ~ tolong lahh . mesti orang yang pernah ada assignment and tengah buat assignment or orang yang diberi assignment akan kutuk kalau baca ni . haha ! kite melawakk jerr . maapkan kitee . kitee budak budak tecik lagi . kite baru nak maju dalam bab ni . maapkan kite kakak kakak and abang abang :((

    okayy . sudah cukup . sikit sikit sudah merapu tuu . haa kan dah lari tajuk . jari ni rajin pula menari atas keyboard ni dengan pantas sekarang . haha ! bukan selalu ni . otak cair beku cair beku ja nak buat ayat . haihhh ~ hentam ja laa . my blog . not yours :D tak suka ? goodbabaii lah :* okay . now done editing . thanks to NUR HUSNINA BINTI MOHD SHUKOR because bagi some tips ! Muahh pipi kiri kanan , dahi hidung leher tangan and so on -_- thanks to maker blogskin ni . saya tak buang pun yang credit tu . takpa . tak baik ambik ilmu or idea orang then buat macam idea sendiri . maap kalau ada tiru sikit . *banyak actually* 

    okay , dah . thats all untuk entry kali ni . jari pun dah semakin slow menari atas keyboard ni . mata dah berat . kepala dah lentok . and whatever else . malas nak mengarut dah . buat orang yang baca ni menyampah je . but ! ada ke orang yang baca ? al maklum laa bukan ramai pun nak baca entry kat blog ni . entry semua bosan -_- budak budak biasa laa . haha ! whatever ! yang sudi membaca tuu thanks a lot dear . okay next time menari nari pulak . dah penat . okay ! byee ~ assalamualaikum :D