Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • LAMA
  • hye hye bye bye
  • for you :)
  • lamaaaa sangat
  • dah lama :)
  • merentas desa -,-
  • homework , homework , homework !!
  • berharap
  • sunyi =(
  • sekali lagy =)

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    sayang asrama ? -.-''

    assalamualaikum ! jyeahh ~ exam exam exam exam exam . pening k pening . nak kena hafal itu . hafal ini . macam-2 . pastu nak result yang bagus-2 ja . soalan tuu kasi yang senang-2 sudah lah :( oke . sebelum cuti exam dulu . dah lah cuti lambat . orang cuti nak dekat seminggu baru nak kasi cuti kan ? bagus nya sekolah tu . ohh lupa . silap pulak . bukan sekolah lagi dah kan ? KOLEJ lah katakan . kena lah ikot depa punya setaii ~ yang budak KOLEJ (junior) boleh pulak cuti lelama . tekanan aihh -.-''

    oke ~ dah . now nak cerita pasal asrama . oke . last night kat asrama sebelum balik kampung cuti . last night tuu time prep tetiba terjadi something dekat aspuri . jyeaahh ~ jadi apa ? ni haa ~ warden pi naik dorm check sapa duduk dalam dorm dan ambik semua benda yang tergantung dekat dorm .

    ohh . bila dapat tahu cikgu nak ambik semua baju yang tergantung gantung mula lah semua bising . time tuu . cikgu mintak someone tolong dia kutip semua pakaian-2 tuu . tak tenang hidup weyh masa tuu . dah lah aku gantung tudung sekolah dekat tingkap . dengan anak tudung lagi . beg sekolah lagi . ya allah ~ bayang kan kalau cikgu rampas semua benda alah tuu . tudung weyh tudung , mana nak cari ? dah lah esok tuu last day sebelum cuti .

    dapat tahu ja cikgu dah pergi pejabat warden semua pakat lari naik dorm selamat kan benda masing-2 . aku dengan fatiha punya lah lari . dengan tak pakai kasut dia . langkah tangga punya laju . tak pikir dah nak jatuh tergolek ka apa . janji barang-2 selamat . sampai-2 dorm terus tarik apa yang ada dekat tingkap letak dalam public locker . dah lah gelap . dorm hujung . mahu berdiri bulu bulu ketiak . bulu kaki semua . lepas setel semua terus turun pergi tempat prep balik . takut weyh ! buat cikgu naik dorm masa tuu . tak ke naya ? dah kena isi BORANG PINK -.-''

    nasib baik cikgu tak rampas baju kat blok Z2 . yelaa . dia kan warden Z3 -.- malam tuu memang semua tak jadi study lah . dah lah tinggal satu paper . paper penting pulak tuu . akaun wehh akaun . semua pakat tak boleh study . then ada mulut-2 yang mengatakan cikgu letak barang-2 yang dia rampas tuu atas tar jalanraya depan pejabat warden . ya allah ~ malunyaa ~ buat aspura tengok ? jatuh maruah --''

    then masa pergi supper dekat DM semua aspuri kalot pi tengok kat pejabat warden . nahhh ~ tersusun rapi dekat situ . ada yang berlipat . terbentang elok ja . memang tayang free ja ~ yang aspura pun kalot lah nak pi pejabat warden time tuu -.-'' nasib barang aku tadak . kalau takk . haishh ~ tak boleh bayang lah wehh .

    boleh pulak cikgu cakap . sapa nak ambik barang dia bawak duit pi pejabat warden pukul 10.3o . satu baju 5o sen untuk baju yang kering . baju basah seringgit satu . boleh kaya oii . dah lah banyak . pastu dia siap nak ambik gambar lagi . ya allah ~ cikgu boleh buat ohh ~ warden hampa ada ? kalau ada . bagus lah kan ? huh ~ then lepas selesai semua . malam tuu aspuri bising dengan perli memerli .

    oke . pengajaran ! JANGAN TINGGAL APA APA PUN DEKAT DALAM DORM . even turun prep oke . ~.~ oke baii . assalamualaikum . the end tentang peristiwa sebelum balik cuti :'D