Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • sayang asrama ? -.-''
  • LAMA
  • hye hye bye bye
  • for you :)
  • lamaaaa sangat
  • dah lama :)
  • merentas desa -,-
  • homework , homework , homework !!
  • berharap
  • sunyi =(

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    At Last :)

    Assalamualaikum ! ya allah ~ lama benor tak melawat sini . ada ke orang yang nak baca and singgah kat blog hentah hapa hapa ni . hmm -_-'' memang lama kan ? last post haritu pun kalau tak silap masa tu nak mid year exam . sekarang dah tahun baru dah . huihh . lama sangat . hmmm ~ al maklum laa dulu sibuk . sibuk dengan peperiksaan yang paling penting dalam dunia -__- it is SPM . Sijil Pi Menikah . Sijil Pi Meminang . Saya Paling Malas and whatever . yang sebetulnya . SIJIL PELAJARAN MALAYSIA . kay itu exam yang paling penting . sebab tuu lah dulu jarang hapdate . dengan duduk kat asrama lagi . payah benor .

    then lepas tamat spm ada lah try nak bukak blog . masa tu tangan tengah ringah and rajin nak menari nari atas keyboard konon nya . last last tak boleh . lupa email . tu laa dah nyanyok . muda muda dah ada penyakit nyanyuk . haihh ~ email banyak sangat . bukan reti nak guna satu email yang khas saja . pastu kan dah menyusah . dah jadi masalah . heish ! macam macam . tapi tak putus asa . try buat macam macam . cuba macam macam jenis email . tanya orang tuu pun yang konon nya nak tolong simpan email and password pun taktau . main kot kot pulak . dulu kemain nak tolong simpan takut kita ni lupa . bila kita dah lupa . tanya kat dia . dia pulak lupa . yelaa . save dalam hotakk jee . bajet boleh ingat sampai bila bila . hergh ! menyampah -_-

    setelah beberapa hari telah mencuba dengan pelbagai jenis email . tetap tak boleh . so biar dalam a few days . masa tuu nak hapdate macam macam . idea datang mencurah curah . hmm . malang nasib . setelah tidak mencuba beberapa hari , harini tekad nak try sampai boleh . taknak putus asa . dah baca macam macam doa . selepas doa . selawat pulak . cikgu cakap dengan selawat kitaa boleh ingat sikit sikit . dengan sekali percubaan . dah masukkan email dengan password . DIRECTING ............................ tadaaaaaaaaaaa ! saya dah dapat log in my blog . yeay ! lepas ni dah boleh hapdate macam macam . akhir sekali i got back my blog setelah sekian lama mencuba . terima kasih ALLAH kerana membantu hambamu :)

    sekian sahaja untuk kali ini . ini kira pembukaan and perasmian untuk tahun 2014 lah yee . haha ! harap harap tak jadi ceni lagi dah . adudududuuuuu ~ sekian . selamat malam . take care . assalamualaikum :) TERIMA KASIH ALLAH :)