Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • annoying -_-
  • Kini Kembali Semula
  • Kena Tinggal :(
  • DONE ! YEAYYYY ! YIPPPYYYY
  • At Last :)
  • sayang asrama ? -.-''
  • LAMA
  • hye hye bye bye
  • for you :)
  • lamaaaa sangat

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    annoying -_-

    heyyoo babe ! assalamualaikum gadis gadis tampan and jejaka jejaka cun sekalian. im back uollsssss ~ mesti menyampah kan ? hahaha ! do i care you babe ? hahahaha ! okay senanya nak cakap yang semua post dalam blog iolls ni annoying nak mampus hahahah ! bila baca balik terdetik dalam hati ----

    - "apa benda yang aku update selama ni haa ?"
    - "macam mana laa aku boleh terlintas nak update benda benda mengarut semua ni ?"
    - "benda kecik macam tu pun nak update"
    - "update benda yang macam budak tadika baca pun boleh cakap aku ni tak matang hahhaa !"

    --- and senanya ada banyak lagi benda yang terdetik dalam hati ni but tak payah laa poyo nak menaip semua benda kan ? lagi nampak annoying hahahaha ! bila baca balik rasa macam ya allah budak budak betul statement dengan jalan ceritanya lagi yang menambahkan lagi bukti bahawa ia amat annoying nak mampus ! hahahha okay okay sudah sudah lahh malukan diri sendiri kan ? hokayy laa itu ja benda nak cerita pun. nak bobok dah esok kelas pagi dengan baju semua tak iron lagi -_- maalaaaaassssssnyeeeewwwww tiitteeewwwww hahaahahahhaah -_- okbyeee guys ~ assalamualaikum goodnight sweet dream uollsss and bakal suami. ehh ? hahahaha k yang bakal suami tu tadak kena mengena. okbyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee