Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • DONE ! YEAYYYY ! YIPPPYYYY
  • At Last :)
  • sayang asrama ? -.-''
  • LAMA
  • hye hye bye bye
  • for you :)
  • lamaaaa sangat
  • dah lama :)
  • merentas desa -,-
  • homework , homework , homework !!

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    Kena Tinggal :(

    heyyooo broo ~ assalamualaikum guys ! apa habaq ? haaa ~ tuudiaaaaaa . keluaq loghat kedah teroih . haha ! paham dak ni ? heish ! payah sungguh lah kalau ada yang tak paham . ergh ! whatever ~_~ okay entry kali ni nak cerita pasai kena tinggai . haaaaa ~ kami kena tinggai . tinggai dengan sapa ? kena tinggai dengan maksu dengan makcik :( makcik kami pi keyel . tau tak keyel tuu apa ? eish ! kolumpor . tau dak ? tak tau jugak ? alaa . hat ada menara hat tinggi tuu . eish ! apa nama entah . haaa ni . KUALA LUMPUR . hmm . maksu pulak pi kursus 3 HARI okayyy . bukan 3 jam -_-

    tapi kursus maksu macam best ! cara maksu cerita tuu menarik sangat . maksu pun cakap kursus tu best . hmm . rasa macam nak ikut ja . teringat pulak masa zaman sekolah lama . selalu pergi kem yang cikgu buat . memang best lah cita dia . ada main macam macam ohh . tambah tambah kalau ada sekolah lain mai . ada kawan baruu . boleh dapat pakwee baruuu . weeeee ~ yeayyy ! haha ! merapu lagi . hmmm . maksu tadak aku nak kacau sapa ni ? kacau diri sendiri lah jawabnya ~_~

    nasib baik laa ada abang tercinta kat rumah tak pi mana mana . kalau tak . hmmmm . tak tahu lahai ~ wahai abang tercinta ~ namoo pi mana mana naaa . kesian adik tersayang hat manja ni . haha  ! ni adik yang mengada -_- okay dah . jari nak menari lagi kat atas keyboard . tapi dah no idea . dah tak tahu nak buat ayat apa . okay laa . bubaiiiii ~ assalamualaikumm :)


    I LOVE YOU MAKSU  :*
    *ignore my face -__-*