Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • sunyi =(
  • sekali lagy =)
  • apa kan daya ?
  • tu ja aku nak cakap !
  • happy burfday !!! ^^,
  • sedeyh ! :'(
  • 4 tanda si dia tipu .
  • ketaq weyh !
  • saya tahu saya salah :(
  • terharu aku :')

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    berharap

    heyyoo , assalamualaikum , winkk-2 , lama takk update blog neyh kann ? daa berhabuk , hachoommm ! dan-2 bersin , kfine , aku tipu , haha , okeyy , BERHARAP . apa yang aku berharap ? okeyy , aku berharap dia mecej ngan aku , kol aku , yelaa , sebab sekarang aku daa takk macam dulu , dulu takk pa lhaa , aku bolee online selalu , pegang fon selalu , tapi sekarang ? susah , waktu cuti jaa aku bole buat semua tuu , tuu ponn kalo aku balek rumah , almaklum lhaa , aku kann budak asrama , dah lhaa cuti kejap , balek rumah ponn kadang-2 jaa , neyh daa aku cuti , dia pulakk buat hal , takk mcej , takk kol , bila aku hantaq mecej dia takk balas , ingat takk dakk kedit , bila kol ponn takk mao angkat , awad lhaa W oiii ? ada masalah apa lhaa ? ada orang laen daa kaa ? daa ada pengganti ? daa meluat ngan aku ? gtaw jaa lhaa , kalo daa ada pengganti gtaw jaa , aku takk marah aihh , SUMPAH AKU TAKK MARAH , okeyy ? dahh lhaa , malaihh daa aku nak menaip , saket hati , keyy lhaa , untuk W tuu , juz gtaw keyy ? aku akan terima seadanya =) hope hang happy ngan orang yang selalu mecej and kol hang , even dia tuu awekk hang ponn takk pa , aku tak taw , ALLAH ja taw . okeyy lhaa , babaii , assalamualaikum , take care sayangg =')