Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • tu ja aku nak cakap !
  • happy burfday !!! ^^,
  • sedeyh ! :'(
  • 4 tanda si dia tipu .
  • ketaq weyh !
  • saya tahu saya salah :(
  • terharu aku :')
  • bersalah :(
  • suka lhaa tuu ~ ^_^
  • stop !

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    apa kan daya ?

    heyyyooo ~ assalamualaikum . takk jawab ? dapat dosa . jawab ? dapat kiss . muahhh kat pipi awakk =') daa lama aku takk update kann ? hari neyh tangan aku gedikk nak menaip . hati aku rindu kat blog buruk aku neyh . kaki aku ringan macam nak penendang orang . kepala aku rasa krem -,- perot aku rasa macam bom baru lepas meletop ! kebabo00mmmm ! air mata aku mengalir teros ke pipi . =') ayat aku macam copy paste ? pala hotak hang ! benda neyh lhaa yang aku rasa sekarang . ayat aku buat sniri naa .

    im sorry sayangg

    okeyy . hanya itu yang aku mampu . mungkin hang akan cakap . itu lhaa hang . salah jaa . sorii . salah ja sorii . senang ja kann ? jyeahh ! memang lhaa . dah hang jauh . yangg tuu ja lhaa yang aku bole cakap ponn . cuba kalo hang dekat nan aku . bukan setakat sorii . lori ponn aku bagi . bagi tengok jaa lhaa . tapi siyes aku cakap weyh ! sumpah . kalo hang dekat nan aku . mungkin aku akan buad and jadi yang terbaekk untuk hang . sebab aku sayang hang sangat-2 . aku cinta hang sangat-2 . tapi . hang takk tahuu . hang takk nampak . 

    aku ponn takk bole lhaa nak paksaa hang untuk caya aku . itu semua hak hang . hang nak caya ka takk mao kaa . ikot suka . yang pasti . TUHAN tahuu betapa aku sayang hangg bie =') aku bukan nak mintak simpati ka apa kat hang and kat korang semua . dan aku jugak bukan nak kasi heboh masalah aku nan si pujaan hati neyh . yeahh . macam korang tahuu . blog aku ialah tempat untuk aku lepas geram . luahh perasaan . tulis apa yang aku fikir and rasa . so . jangan nak cakap . ----> ehh . poyo lhaa minah neyh . gado nan balak nak kecoh-2 kat blog . " ouch ! sayangg ~ blog aku atau blog kau ? punya pasal aku lhaa kan ? sapa suruh kau baca ?

    merajok lettew -,-

    okeyy . aku lebih kurang gambar kat atas neyh . tuu gaya aku kalo merajok . okeyy . daa kantoii kat situ cara aku merajok kann ? elehh . apadehal ? kesah pulakk aku kann ? ngee ~ janji takk kacau orang . ponn daaa cukup untukk aku . aku merajok memang takk kan kacau orang . aku akan dokk sorang-2 end nanges puas-2 . itu lhaa aku pabila merajok =)


    alaaa . tomeii-2 ^_^

    okeyy . nampakk gamba atas neyh ? budakk tecikk tuu nanges kenn ? ngee ~ kadang-2 aku nanges centuu jugakk . macam budak-2 kann aku ? elehhh . takk kacau air mata korang siket ponn kann ? tapi kalo aku nanges muka aku memang huduh gila babengg lhaa =')

    okeyy ~ tangan aku daa malas nak taip . nak sambongg carikk pasal sejarah lagu negaraku pulakk woii . esok ada sejarah . kbaii ~ assalamualaikum . kepada si pujaan hati . atau mungkin dia daa anggap aku bekas geprenn dia . atau pompuan paling sial dia penah kenal . aku juz nak kasi tahuu . yang aku sayang diaa sangat-2 . walau apa pon keputusan dia . aku kena terima . APA KAN DAYA ? =) aku hanya mampu tersenyum . dan mungkin itu hanya luaran . dalam hati aku sapa tahuu ? ALLAH S.W.T jaa yangg tahuu . walaupon aku marah dia . geram ngan dia . AHMAD SHAHZUAN BIN AHMAD JAMAL tetap dalam hati aku . aku sayang diaa . sapa-2 yang kapel nan dia lepas neyh . aku mintakk jaga dia leklokk bagi pihak aku . kbaii ~ take care korangg . ehhh . lupaa . muahhh kat pipi korangg yang sudi baca blog buruk neyh ;')