Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • stop !
  • orang daa benci :)
  • hanya kerana gurauan !
  • 10 SMS CINTA PANAS !! :))
  • terkejot lha setan !
  • sapa dia tuu ? o_O
  • mimpi :)
  • berubah (:
  • sabar !
  • besar ya amat ! o_O

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    suka lhaa tuu ~ ^_^

    heyyyoo ~ assalamualaikum . okeyy . gamba capital W daa letakk . awokk suke lhaa tuu ken ? semalam suroo sangat letakk . haa , neyh daa letakk daa kat blog neyh , suka takk suka takk suka takk ? awww ~ suka lhaaa . kalo takk suka ponn kena suka jugak . ^_^ okeyy . sayangkauketatketat munyer ~ kau suke perli aku guna ayat neyh ken bie ? takk pe , aku ponn suke , nak tergelak biler kau cakap macam tuu bie . kau sebot munyer tuu macam sengau siket . HAHA ! pape ponn , sumpah aku sayang kau , ingat janji janji kau tuu bie . jangan mungkir , bawakk mati , <--- ayat kau yang kau bagy kat aku tuu bie , :)) ingat takk ? aku ingat sebab aku takk delete lagy ponn text kau tuu . okeyy fine ~ aku ponn da malas nak taip panjang panjang . aku tahu capital W aku neyh takk kacak macam boifie korang . tapi sumpah dia baek ! aku daa nampak siket siket . :) dia jujur , ikhlas , itu yangg penting ! paras rupa takk payah citer lhaa kalo perangai serupa haram jadah . okeyy . sorii , terlepas cakap :)) , kbaiii ~ assalamualaikum , sayangghampasemua :)

    peace ! ^_^ sayangawokketaketat munyer ! :*