Little Paris
Hye ! Assalamualaikum

Assalamualaikum ! Hey Im NURULASYIKIN BINTI HAMZAH . Be Calm and Welcome To My Paris Blog Town . Hope you enjoy ! Byeeeee !



Entries About Linkies

Walking Talking

Memories

  • sapa dia tuu ? o_O
  • mimpi :)
  • berubah (:
  • sabar !
  • besar ya amat ! o_O
  • sebok !
  • mandi ! ^^,
  • lamanyaa ~
  • bye sayangg ~
  • PEMBUNUH

  • Big Clap And Thanks To

    Template: Intan Aqilah
    Basecodes: Yaya
    Others:   


    terkejot lha setan !

    heyy ! hello . assalamualaikum , salam 1Malaysia . wahhwahh ~ macam biasa lhaa . itu intro setiap kali sebelom aku nak start merapu . :)) oke ! tadi aku online vespaburuk fesbuk aku . den aku chat / IM nan si seman . yeahh . perkara biasa . kalo dia nampak aku online dia akan tegor aku . oyeahh ! dia sayangg aku ? errrr . no komen . sebab dia bukan layan aku sorangg jaa . ramai lagy dia layan . macam lhaa aku ta taw . =..= tapi ta pe . sabar je lhaa nan pangai dia tuu . besa lhaa . budak hot lha kata kan . mesty lha ramai orang nak chat / IM nan dia ken ? ta pa . aku ta kesah ponn . :)) sebenarnya aku kesah sesangat >.< oke . lepas tuu tadi dia ada hantar link kat aku . pastu bila aku tengok link tuhh daa laen macam daa . macam ada benda yangg ta kena . so , aku ponn tanya dia . amenda tuu ? pastu dia suroh aku like . aku ponn cakap lhaa yangg aku ta nakk like , aku suruh dia gitaw dulu amenda tuu . pastu dia cakap dia masok contest edit gamba . berbakat kaa hang seman ? ta taw pulakk . sampai masok contest bagai . seblom neyh ta penah ponn nak masok contest pape . sembang aku dalam hati ni sorang sorang . den bila aku bukak jaa link tuhh . aaaarrrgggghhhhhhhhhhhhhhhhh ! setannn ! babi ! terkejot aku ! sumpah rasa macam jantung neyh terkeluaq ! naseb aku taa mati terkejot kat situu taww dakk ? erghhhh ! oleh sebab tuhh . aku trauma seketika . nafas aku tetiba jadi sesak . jantung berdegup kencang ! aku mula amek mo0d balek . hermm . aku sabaq ja nan pangai hang seman . :))) laen kali jangan buad lagy ehh ? buad lagy , siap hang ! >.<
    oke lhaa . takat neyh ja lha post kali neyh . kbaii ! take care yeahh . sayanghampasemua ^^, <3<3 :*